Eu in fotografia de eveniment

Sunt un tip destul de retras, atât în timpul liber, cât și în timpul evenimentelor. Îmi face plăcere să îmi fac ne-simțită prezența. Las lucrurile să se întâmple așa cum sunt firești, făra a interveni în vreun fel, astfel pozele mele ajung să surprindă momentele și emoția pură.

Cine sunt?

Eu sunt Alex Dărac și îmi place să spun că sunt „Fotograf Pasionat”. Fotografiez cu și din pasiune, lucru despre care cred că joacă un rol major în obținerea unor imagini cât mai interesante. Ca să înțelegi, eu sunt tipul ăla care se trezește la 5 dimineata și conduce 50 km ca să surprindă răsăritul perfect. Sunt nebunul ăla care stă 15 minute cu telefonul în mână pentru a imortaliza cum zboară acel porumbel din gară. Also, mai sunt și inconștientul care stă pe o stâncă umedă, în timp ce valurile se izbesc de ea.

🙂

De unde am inceput?

Fac poze încă din clasa a III-a, de când am am avut primul telefon cu cameră foto, iar acum sunt în anul IV la facultate și plin de aparatură de fotografiat despre care nici nu m-aș fi gândit că există. Îmi place să cred că evoluez constant, căci sunt autocritic și țelul meu este să devin cea mai bună versiune a mea